Handelsbetingelser

Dan Bedding ApS
Mosevangen 1,
8653 Them
CVR: 33242291

Betaling

Når du køber varer hos Dan Bedding accepterer du automatisk vores handelsbetingelser.
så vi anbefaler derfor at du læser vores handelsbetingelser igennem inden et køb.
Dan Bedding modtager betaling med Mobilepay, Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og
Mastercard. Betaling trækkes når vi afsender din ordre.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inklusiv moms.

Levering

Vi sender med GLS pakkeshop.
GLS-pakkeshop: Gratis forsendelse v. køb over DKK 499,- (ellers fast pris på DKK 60,-)
Ved ønsket forsendelse udenfor Danmark, også til Grønland og Færøerne, venligst ret henvendelse til os på info@danbedding.com

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Danbedding.com, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Danbedding.com. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til: Dan Bedding Aps, Mosevangen 1, 8653 Them.
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fortrydelsesret på alle varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@danbedding.com.

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ved returnering

Ved returnering skal varen sendes til: Dan Bedding ApS, Mosevangen 1, 8653 Them.
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Dvs. sove på rullemadras eller med dyne/pude. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Varens stand

Vær opmærksom på at, af hensyn til vores andre kunder, stiller vi strenge krav til returnering af dyner, hovedpuder og rullemadrasser. Så bærer de præg af at have været brugt eller blot udpakket i et rum med støv, husdyr eller cigaretrøg, så tages de IKKE retur. Det ses tydeligt på en dyne eller pude, såfremt den har været pakket ud og puttet i sengetøj – en sådan dyne kan vi ikke sælge videre og tages derfor IKKE retur. Pak dynen forsigtigt ned i en kasse, der er stor nok, så betrækket på dynen ikke bliver krøllet.

Klagemuligheder – oversigt og links

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice mail.: info@danbedding.com eller tlf.: 20699050. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 
 

Forbruger ombudsmanden: www.forbrugerombudsmanden.dk

Forbrugerklagenævnet: www.kfst.dk

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg: www.naevneneshus.dk

Fortrolighedspolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Dan Bedding Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på Danbedding.com er Dan Jesper Larsen.

Som registreret hos Dan Bedding Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@danbedding.com